عزم جهاني براي مبارزه عليه بهره کشي از انسان‌ها در حوزه گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از اداره کل روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري؛ در جريان بيست و يکمين نشست کميسيون پيشگيري از جرم و عدالت کيفري سازمان ملل متحد، اداره مبارزه عليه جرائم و مواد مخدر و سازمان جهاني جهانگردي(unwto) طي فراخوان مشترک خواستار عزم جهاني براي مبارزه عليه بهره کشي انسان‌ها به خصوص کودکان در حوزه گردشگري شدند.

براساس اين گزارش «يوري فدوتوف» مدير اجرايي اداره مبارزه با جرايم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در اين خصوص گفت: در سال 2012 حدود يک ميليارد توريست يا به عبارتي يک هفتم جمعيت جهان سفر خارجي خواهند داشت که اين موضوع توسعه گردشگري و در نتيجه رشد اقتصادي و ايجاد فرصت‌هاي شغلي به دنبال خواهد داشت و به همين نسبت اثرات تخطي در گردشگري نيز از طريق بهره برداري از بهره کشي انسان‌ها افزايش مي‌يابد.

مدير اجرايي اداره مبارزه با جرايم و مواد مخدر سازمان ملل متحد افزود: قربانيان اين تجارت اغلب در مراکز گردشگري و مجتمع‌هاي خدمات رفاهي از جمله آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها و... هدف مقاصد جنسي قرار مي‌گيرند.

فدوتوف گفت: افزايش کدهاي اخلاقي شرکت‌هاي گردشگري که بر اساس کد جهاني اخلاق سازمان جهاني جهانگردي ملل متحدد در مجمع عمومي 2001 تاييد شده است قوانين پيگيري موضوع بهره برداري جنسي از کودکان در کشور متبوع گردشگران را به اجرا گذاشته است.

براي مثال وزارت گردشگري و اداره مبارزه با جرائم و مواد مخدر هندوستان، بخشي خصوصي براي محافظت از کودکان و يک عدد ملي گردشگري ايمن و شرافتمندانه براي گردشگران ايجاد کرده است و تور گردانان بايد از اين کدها پيروي کرده و مانع استفاده گردشگران از مواد مخدر يا سوء استفاده جنسي شوند.

او با بيان اينکه نمونه اين موضوع در کشورهاي ديگر نيز آماده اجرا است، خاطرنشان کرد: شرکت‌هاي هتل داري کمپينگ‌هايي را براي گذراندن دوره‌هاي آموزشي در اين زمينه برگزار خواهند کرد. به عنوان مثال هتل بين المللي مريت از سال 2006 اقداماتي را به منظور جلوگيري از سوء استفاده از حقوق انسان‌ها براي افراد جوان آسيب ديده، که شامل برنامه‌هايي براي بازگشت اين افراد به زندگي جديد و ايجاد مهارت‌هايي براي مبارزه عليه اين مهم است را براي پرسنل خود برگزار مي‌کند.

فدوتوت با تاکيد بر اين که با ارتقاي افکار عمومي، شرکت‌هاي اخلاقي از سود بيشتري برخوردار خواهند بود، ادامه داد: ما بايد گردشگران را از استفاده بهينه از بسته‌هاي گردشگري و گذراندن تعطيلات خود، آگاه کنيم.

«طالب ريفايي» دبير کل سازمان جهاني جهانگردي سازمان ملل متحد نيز اظهار داشت : سوء استفاده از انسان‌ها در گردشگري رويدادي هولناک است و حوزه گردشگري براي آگاهي بيشتر دست اندرکاران از نحوه مبارزه با اين معضل، اقدام لازم را بعمل خواهد آورد.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1391022336